Een schilderij als uitgangspunt

Bij dit medium interieuradvies was de wens van de opdrachtgever de werkkamer in een andere kleur en opstelling. Kamer gaat gebruikt worden voor meditatie-sessies en coachingsgesprekken. Klein budget.
Oude situatie: oud sfeervol pand, donkere hoge kamer op het noorden, rood op alle muren, vloer versleten door intensief gebruik.

Advies: de kleuren groen en blauw kiezen door het schilderij van de shakra’s als leidraad te nemen. Deze kleur groen geeft een helderheid in de kamer, zelfs op sombere dagen. de kleur blauw als kleine accenten gebruiken in de accessoires. I.p.v. gordijnen heb ik gekozen voor een verrijdbaar kamerscherm van oude deuren: dit sluit de kamer niet geheel af, maar toch geen inkijk mogelijk. Accessoires: losse kussens/poefs om erbij te kunnen zetten.

Reactie klant: “Wow, zo dankbaar voor het interieur- advies van Leontine De Groot! Ze is echt fantastisch mensen, voelt het huis goed aan, voelt jou als persoon goed aan, en heeft hele praktische inzichten waar je gewoon zelf (althans ik dan) niet op zou komen! Aanrader!!!”