Over Leon10

Leon10 staat voor Leontine

RG20130901-D800-1219


kook- en natuurliefhebber, museumbezoeker, creatieve duizendpoot, moeder,
organiseert graag (thema-) feesten, architectuurgek
en gepassioneerd interieurstylist

Leven en werken vanuit mijn hart is mijn drijfveer. Het leven zelf en vele cursussen hebben mij gevormd en geïnspireerd. Ik verdiep mij al jarenlang o.a. in beeldende kunst, interieurstyling en binnenhuisarchitectuur. Uiteindelijk ben ik mijn droom gaan volgen: de opleiding interieurstyling bij Perk Interieur-opleidingen in Eindhoven.

Na de opleiding met zeer goed gevolg te hebben afgerond ben ik vanzelfsprekend praktijkervaring gaan opdoen. Ik voer opdrachten uit met mijn eigen adviesbureau in interieurontwerp Leon10 Interieurstyling. Daarnaast ben ik ook een aantal jaar met veel plezier partner geweest van Studio Frissemixx.

Studio Frissemixx: een samenwerking tussen Leontine & Vereen. Beiden interieurstylist, vormgever en ontwerper. Inmiddels is door emigratie van Vereen aan deze samenwerking een einde gekomen en ben ik weer 100% als zelfstandig interieurontwerper aan het werk binnen mijn eigen onderneming.

Ik zet mijn eigenheid, professionaliteit en nieuwsgierigheid in. Op de opleiding leerde ik conceptueel denken, presenteren op diverse manieren (2D en 3D) en werken met verschillende tekenprogramma’s. Daarnaast heb ik veel kleur-, licht- en materiaalkennis opgedaan. Kennis opdoen is leuk, maar die omzetten tot een goed ontwerp vind ik nog veel leuker. Want een raak ontwerp maakt niet alleen de klant maar ook mij blij. Door mijn brede professionele kennis en levenservaring kan ik jouw wensen of woondilemma’s vertalen naar een persoonlijk, origineel en creatief ontwerp: advies dat je raakt!