Interieuradvies

Een advies van Leon10 Interieurstyling?

Je bent best tevreden met je meubels maar je hebt het idee dat er meer kan! Je wilt iets anders met de inrichting van je kamer maar weet niet goed hoe dit aan te pakken? Of je gaat wellicht verhuizen en wilt iets compleet nieuws, maar hoe pak je dit aan? Ik kan je daarbij helpen!

Interieurs ontwerpen is creatief maatwerk en dus nooit hetzelfde. Mijn specialiteit is naar je te luisteren en je wensen en eigenschappen te vertalen naar een uniek interieurontwerp: het ontwerp zal jouw persoonlijkheid uitstralen. Dit voorkomt miskopen en bespaart je tijd en moeite: je krijgt een duidelijk kompas waarmee je zo naar de winkels kunt gaan. Ik kan je uiteraard ook ondersteunen met de uitvoering. Zo kun jij elke ruimte ervaren als een optimale plek om te wonen en/of werken.

In een eerste vrijblijvend gesprek inventariseer ik de wensen en leer ik je graag kennen. Ik maak foto’s van de ruimte(s) en het is fijn als er al een plattegrond op schaal is. Zo niet dan kan ik die met een kleine toeslag maken.

Op basis van je vraag of budget kies je wat bij je past: basis of uitgebreider tot aan een volledig pakket met een moordboard, meubel- en verlichtingsplan. Dus volledig alle zorg voor het ontwerp uit handen.

Voor alle ontwerpen geldt: advies is maatwerk, prijs op aanvraag.