Voel je lekker in je eigen huis!

Je wilt graag jezelf laten zien in je interieur maar je weet niet goed hoe? Je wilt ook een stap verder dan alleen mooie dingen kopen die nu ‘in’ zijn? Daarnaast is bewust leven voor jou een vanzelfsprekendheid maar straalt jouw huis dit nog niet uit?

Leon10 Interieurstyling biedt oplossingen! Met aandacht en liefde creëer ik een interieurontwerp dat jou zal raken. Want een goed interieur weerspiegelt jouw persoonlijkheid en laat de ruimte leven. Ik verras je graag en help je op weg naar een stijlvol en creatief huis. Een goed ontwerp voorkomt miskopen en bespaart tijd en moeite. Je voelt je lekker in je eigen huis!

Dit bovenstaande is ook van toepassing op bedrijven/winkels: je wilt je eigen identiteit uitstralen en onderscheidend zijn in deze tijd! Dit werkt voor de klant maar is ook zeker inspirerend om zelf in te werken. Maar hoe pak je dat aan? Leon10 Interieurstyling biedt ook daar de oplossingen voor!

Mijn stijl?

Ik maak ontwerpen het liefst volgens het cradle to cradle-principe en werk dus zoveel mogelijk met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Daarbij combineer ik vintage en hedendaags design en zorg met kleur voor een verrassende noot. Meubels en kunst waar je aan gehecht bent, verwerk ik op een speelse manier in jouw nieuwe woonomgeving. Kortom: een interieur dat je raakt!

Ben je geïnteresseerd in een uniek interieurontwerp van mijn hand? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Kijk op Interieuradvies voor de mogelijkheden.

Op de Instagram accounts Leon10Interieurstyling en StudioFrissemixx staan tegenwoordig alle voorbeelden van mijn projecten en niet meer op deze website.