Interieuradvies

Een advies van Leon10 Interieurstyling?

Interieurs ontwerpen is creatief maatwerk en dus nooit hetzelfde. Mijn specialiteit is naar je te luisteren en je wensen en eigenschappen te vertalen naar een uniek interieurontwerp: het ontwerp zal jouw persoonlijkheid uitstralen. Dit voorkomt miskopen en bespaart je tijd en moeite: je krijgt een duidelijk kompas waarmee je zo naar de winkels kunt gaan. Ik kan je uiteraard ook ondersteunen met de uitvoering. Zo kun jij elke ruimte ervaren als een optimale plek om te wonen en/of werken.

In een eerste vrijblijvend gesprek inventariseer ik de wensen en leer ik je graag kennen. Ik maak foto’s van de ruimte(s) en het is fijn als er al een plattegrond op schaal is. Zo niet dan kan ik die met een kleine toeslag maken. De plattegrond is met name noodzakelijk bij een ruimtelijke indeling. Voor alleen materialisatie is dit niet nodig.

Vervolgens ga ik alle gegevens creatief vertalen naar een origineel ontwerp dat ik in een nieuwe afspraak aan je zal presenteren.

Voorbeeld particulieren: Basis inspiratieadvies

Je bent best tevreden met je meubels maar je hebt het idee dat er meer kan! Je wilt iets anders met de inrichting van je kamer maar weet niet goed hoe dit aan te pakken? Dan kan ik je met het Basis inspiratieadvies antwoord geven: Op een originele manier herschikken van bestaande meubels per kamer. Je krijgt 2 voorstellen op 2D-tekening (=ingekleurde plattegrond) en een 3D tekening in zw/w.

Op basis van je vraag of budget kies je wat bij je past: basis of uitgebreider tot aan een volledig pakket met een moordboard, meubel- en verlichtingsplan. Dus volledig alle zorg voor het ontwerp uit handen.

Voor alle ontwerpen geldt: prijs op aanvraag.

Algemene Voorwaarden